Dulap de Scule JET+3: O Soluție Completă pentru Mecanicii Auto Profesioniști

În domeniul mecanicii auto, organizarea și accesibilitatea sculelor sunt esențiale pentru a asigura eficiența și productivitatea. Vă prezentăm Dulapul de Scule JET+3 cu 9 sertare de la Facom, o opțiune de înaltă calitate care încorporează spațiu, flexibilitate și durabilitate, echipat cu nu mai puțin de 250 de scule profesionale.

Caracteristici Generale

Spațiu și Organizare

Una dintre cele mai remarcabile trăsături ale acestui dulap este organizarea spațioasă. Cu nouă sertare și 10 compartimente suplimentare pentru sertarele de 60 mm, acest dulap oferă spațiu suficient pentru o gamă largă de instrumente.

Capacitate de Încărcare

Fiecare sertar poate susține o încărcătură maximă de 25 kg, iar capacitatea totală de încărcare a dulapului este de 900 kg. Aceasta este o dovadă clară a robusteții și fiabilității produsului.

Material și Durabilitate

Blatul de lucru este armat cu fibră de sticla, ceea ce îl face extrem de rezistent la impact și substanțe chimice. Panourile laterale perforate adaugă o flexibilitate suplimentară, permițând instalarea de accesorii din gama JET+.

Date Tehnice

  • Greutate: 105 kg
  • Marca: Facom
  • Utilizare: Profesional
  • Tip: Dulap de scule echipat
  • Număr piese: 250
  • Transport inclus

Dulapul de Scule JET+3 de la Facom nu este doar o piesă de mobilier, ci o soluție de organizare și depozitare completă, concepută pentru profesioniștii din domeniul auto. Cu o capacitate impresionantă de încărcare și multiple opțiuni pentru personalizarea și extinderea spațiului de depozitare, acest dulap setează noi standarde în materie de eficiență și fiabilitate în atelierele auto.

Pentru cei care își doresc o combinație ideală între funcționalitate, durabilitate și eficiență, acest dulap este o investiție inteligentă.

Previous post Pian digital vs sintetizator: Cum alegi instrumentul ideal pentru tine
Next post De la Pasionați la Profesioniști: Alegerea Anvelopelor Off-Road pentru O Escapadă în Natură Fără Bătăi de Cap